Diyarbakır Deprem : Ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır Deprem : Ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Sarsıntının saat 11.44 sularında yaşandığı bilgisine ulaşıldı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamada depremin diyarbakır'ın ergani ilçesinde meydana geldiği ve çevre illerden de hissedildiği ifade edildi.

Son Dakika Haberi Elazig Da Deprem Gaziantep Diyarbakir Ve Malatya Da Da Hissedildi Deprem Mi Oldu
Son Dakika Haberi Elazig Da Deprem Gaziantep Diyarbakir Ve Malatya Da Da Hissedildi Deprem Mi Oldu from i4.hurimg.com
Ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve afad tarafından yayınlanan duyuruya göre elazığ. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› diyarbakır deprem tıklayın. Depremin çevre illerden de hissedildiği belirtildi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi ve afad tarafından yayınlanan duyuruya göre elazığ. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, diyarbakır'ın lice ilçesinde saat. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem oldu. Diyarbakır deprem haberleri, diyarbakır deprem ile ilgili bulunan haberler listelenmiştir.

Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İha 16 temmuz 2021 cuma, 12:03 güncelleme: Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz.

Wwlw3dbpgccj0m
Wwlw3dbpgccj0m from www.reformhaber.com
İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İha 16 temmuz 2021 cuma, 12:03 güncelleme: Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

16 temmuz 2021 cuma, 12:03.

Siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:59 güncellendi: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamada depremin diyarbakır'ın ergani ilçesinde meydana geldiği ve çevre illerden de hissedildiği ifade edildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem oldu.

Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Afad, son dakika açıklamasına göre. Siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi.

Son Dakika Sanliurfa Batman Diyarbakir Elazig Ve Malatya Da Deprem Mi Oldu Depremin Siddeti Kac Takvim
Son Dakika Sanliurfa Batman Diyarbakir Elazig Ve Malatya Da Deprem Mi Oldu Depremin Siddeti Kac Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır deprem haberleri, diyarbakır deprem ile ilgili bulunan haberler listelenmiştir. Depremin çevre illerden de hissedildiği belirtildi. Kandilli rasathanesi ve afad tarafından yayınlanan duyuruya göre elazığ. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Kandilli rasathanesi, depremin merkez üssünün canveren olduğunu ve 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Geçtiğimiz günlerde i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz. Afad'dan açıklama afad, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ergani ilçesinde meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve afad tarafından yayınlanan duyuruya göre elazığ. Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar